Kategoriler

Aydın Paragraf

Aydın’daki patlamada tutuklu sayısı 4’e yükseldi

 Aydın’ın Nazilli ilçesindeki dönercide geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası devam eden soruşturmada tutuklu sayısı 4’e yükseldi.  

Nazilli’de dönercideki patlama ve ardından çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile 10 şüpheli gözaltına alındı. Bunlar arasında emniyette işlemleri tamamlanan iş yerinin sahibi L.Y., eşi F.Y., tüp bayisi sahibi A.B. ile çalışanlar Ş.G., N.A. ve Z.A. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 6 kişiden iş yeri sahibi L.Y., eşi F.Y. ve tüp bayisi sahibi A.B. tutuklanmıştı. İş yeri çalışanlarından N.A. savcılık tarafından, Ş.G. ve Z.A ise mahkemece adli kontrol ile serbest bırakılmıştı.

“Tutuklu sayısı 4’e yükseldi”
Öte yandan iş yeri çalışanı olduğu tespit edilen haklarında gözaltı kararı verilen patlamada yaralanan 4 kişinin ise Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürüyordu. Tedavileri tamamlanan O.S., M.B. ve H.P. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İş yeri çalışanı olduğu öğrenilen O.S. ve M.B. savcılık tarafından serbest bırakılırken, tüp değişimine yardım ettiği tespit edilen H.P. mahkeme tarafından tutuklandı. Böylece patlama olayı ile ilgili tutuklu sayısı 4’e yükseldi. Bir şüphelinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği aktarıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Genel
GERMENCİK’İN KADER PROJESİ AGROPORT GERMENCİK’TE İLK KAZMA VURULDU
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ GIDA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NDEN ARİFE GÜNÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ
Genel
AYDIN’DA SPOR SALONU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE HIZLI MÜDAHALE
Genel
EFELER’DE KURBAN KESİM NOKTALARI BELİRLENDİ
Siyaset
AYDIN’DA CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Genel
ASKİ’DEN SÖKE’YE İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ
Genel
DİDİM BELEDİYESİ MAYIS AYINDA YELKEN HEYECANINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK