Kategoriler

Aydın Paragraf

Kayıp dağcılara ait olduğu düşünülen baton bulundu

Bursa Uludağ'da kayıp iki amatör dağcı Efe Sarp ve Mert Alpaslan'a ait olduğu iddia edilen dağcı bastonu (Baton) bulundu. Bu gelişmeyle ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, bulunan batonun kayıp 2 dağcıya ait olabileceği belirtildi.
Uludağ'da kayıp iki amatör dağcıyı arama kurtarma çalışmalarının dokuzuncu günüde tamamlanmak üzere havanın kararmasına kısa bir süre kalsa da kurtarma ekipleri arama çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde sürdürüyor.
Geçtiğimiz gün 37 yaşındaki Efe Sarp'a ait kırmızı montun bulunmasının üzerine arama kurtarma ekiplerinin çalışma yönü Kürekli Dere mevkiine çevrilmişti. O günden bu yana bölgede arama faaliyetlerini arttıran ekipler bugün de aynı bölgede bir kayak batonu buldu. Jandarma tarafından incelemeye alınan batonun kayıp dağcılardan birine ait olabileceği belirtilirken, konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ SOFRASINI BU YIL DA ÜNİVERSİTELİLERLE PAYLAŞIYOR
Kültür Sanat
BEŞİNCİ ULUSLARARASI KUŞADASI NEOPOLİS HEYKEL SEMPOZYUMU BAŞLADI
Genel
EFELER’İN EKİPLERİNDEN ORTAK TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Ekonomi
KUŞADASI’NDA BALIK TEZGÂHLARI DENETİMDEN GEÇTİ
Genel
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YİĞİT’TEN ZİYARET
Ekonomi
AYSİAD, 10’uncu Yılında Yeni Hizmet Binasını Açtı
Spor
ÖMER ALTINTAŞ, AYDIN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Genel
EFELER’DE HALK OYUNLARI KURSU YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI
Genel
KARDEŞ ŞEHİR ÖĞRENCİLERİ KUŞADASI’NI YAKINDAN TANIDI
Siyaset
EFELER BELEDİYE MECLİSİ’NDE TÜM KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI