Kategoriler

Aydın Paragraf

Söke Jandarma'da ‘Güven Masası’ oluşturuldu

İçişleri Bakanlığı’nın Emniyet Genel Müdürlüğünden sonra Jandarma Genel Komutanlığında da başlattığı “güven masası” uygulaması, Söke Jandarma Komutanlığı binasında da oluşturuldu. Uygulamada jandarma karakol komutanlıklarında vatandaşlar önce güven masalarında karşılanıyor, burada sorunları, talepleri dinledikten sonra ilgili birimlere yönlendiriliyor.  
  Söke İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde de “Güven Masası” oluşturulurken; belirlenen çalışma prensipleri dahilinde vatandaşlara güven ve güler yüzlü hizmet verilecek.
  Söke Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek faaliyetleri ile ilgili Söke Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan’dan bilgiler alan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu yaptığı açıklamasında; “Jandarma Genel Komutanlığının oluru ile belirlenen Jandarma Karakol Komutanlıklarında, karakola müracaat eden vatandaşlarımızın güler yüzle ve güven verici şekilde karşılanmaları, doğru iletişim kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınması ve işlemlerinin süratle tamamlanması maksadıyla oluşturulan masada, Merkez Jandarma Karakolu personeli görev yapmaktadır. Sökemizde de oluşturulan güven masası etkin bir şekilde hizmet verecektir” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
GERMENCİK’İN KADER PROJESİ AGROPORT GERMENCİK’TE İLK KAZMA VURULDU
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ GIDA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NDEN ARİFE GÜNÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ
Genel
AYDIN’DA SPOR SALONU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE HIZLI MÜDAHALE
Genel
EFELER’DE KURBAN KESİM NOKTALARI BELİRLENDİ
Siyaset
AYDIN’DA CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Genel
ASKİ’DEN SÖKE’YE İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ
Genel
DİDİM BELEDİYESİ MAYIS AYINDA YELKEN HEYECANINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Genel
EFELER’DE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR