Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERİN YANINDA

Birçok farklı proje ve yatırım ile öğrencilerin yanında olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanacak üniversite adaylarına destek olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimli ve uzman kadrosu tarafından verilecek eğitimler kapsamında lise öğrencileri ile mezun öğrenciler için kurslar açılacak, ücretsiz deneme sınavları ile dersler desteklenecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için ön kayıtlar sürerken kurslarda ilk ders zili lise öğrencileri için 28 Eylül’de, mezun adaylar için ise 1 Ekim’de çalacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışmalarının süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin kurslarında eğitim gören binlerce öğrencinin başarıyı yakaladığını ve üniversiteyi kazandığını belirtti. Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımızın eğitim-öğretim hayatına destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar belediyemizin kurslarından destek alan binlerce öğrencimiz üniversiteyi kazanarak kentimizin gururu oldular. Gençlerimizin gelecekleri için desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılı bilgi 444 13 40 dahili 2219 numaralı telefondan edinilebilir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KÖY ENSTİTÜLERİ MİRASI KUŞADASI’NDA GÜÇLÜ MESAJLARLA ANILDI
Genel
BÜLBÜL’DEN TOM BARRACK TEPKİSİ: “EGEMENLİK SARAYIN DEĞİL, MİLLETİNDİR”
Genel
ARAPAPIŞTI KANYONU’NDA YENİ SEZON BAŞLIYOR
Genel
NAZİLLİ’DE PLANLI BELEDİYECİLİKLE YOLLAR ARTIK DELİK DEŞİK OLMAYACAK
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN DAVUTLAR MAHALLESİ’NE KESİNTİSİZ HİZMET
Genel
ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
BOZDOĞAN BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİYE YOL HAMLESİ
Genel
EFELER BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KENT DAHA TEMİZ VE DÜZENLİ HALE GELİYOR
Genel
BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ GÜNE ZABITA PERSONELİNİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI
Genel
NAZİLLİ’DE SAHNE MİNİK OYUNCULARIN OLDU