Kategoriler

Aydın Paragraf

Aydın’da hava sıcaklıkları artacak

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıkları artmaya devam ederken, en yüksek sıcaklığının 43 derece olacağı tahmin ediliyor.

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıkları artmaya devam ederken, en yüksek sıcaklığının 43 derece olacağı tahmin ediliyor.  

Aydın genelinde son haftalarda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerine çıkması bekleniyor. Konu ile ilgili Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının il genelinde 43 derecelere ulaşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Aydın’da 24 Haziran Pazartesi günü hava sıcaklığı en düşük 23, en yüksek 41 derece olacak. 25 Haziran Salı günü hava sıcaklığı en düşük 23, en yüksek 41 derece olacak. 26 Haziran Çarşamba günü hava sıcaklığı en düşük 24, en yüksek 43 derece olacak. 27 Haziran Perşembe günü ise hava sıcaklığı en düşük 24, en yüksek 42 derece olacak.

Hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle öğle saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar olmak üzere çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Genel
GERMENCİK’İN KADER PROJESİ AGROPORT GERMENCİK’TE İLK KAZMA VURULDU
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ GIDA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NDEN ARİFE GÜNÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ
Genel
AYDIN’DA SPOR SALONU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE HIZLI MÜDAHALE
Genel
EFELER’DE KURBAN KESİM NOKTALARI BELİRLENDİ
Siyaset
AYDIN’DA CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Genel
ASKİ’DEN SÖKE’YE İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ
Genel
DİDİM BELEDİYESİ MAYIS AYINDA YELKEN HEYECANINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK