Kategoriler

Aydın Paragraf

Başak Koleji iki firma ile daha protokol imzaladı

Aydın Başak Koleji hizmet sözleşmelerine iki yeni firma daha ekledi.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Alfemo Mobilya Aydın Firma Kurucusu Mustafa Yazıcı ve 4 Ses Müzik ve Dans Merkezi Firma Kurucusu Serap Solak’ın katılımıyla gerçekleşen 2 imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.
  
Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri ve personeli bir yıl boyunca Alfemo Mobilya hizmet ve satışlarından, kurumun kendi kampanyalarına ek yüzde 15,  4 Ses Müzik ve Dans Merkezi hizmetlerinden de yine, yüzde 15 indirimli olarak faydalanacak.
  
Başak Eğitim Hizmetleri Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın frmalar ile imzalanan protokolle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Aydın’ın önde gelen firmaları ile Başak Ailemizin üyelerine özel iş birliklerine imza attık. Aile üyelerimizin bütçesine katkı sağlamak amacıyla imzaladığımız protokollerle farklı yüzdeliklerde indirimleri Başak Kart’ta topladık. Bu 2 yeni protokolümüzün de Alfemo Mobilya Aydın Şubesine, 4 Ses Müzik, Dans Merkezi’ne ve Başak Ailesine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN DAYANIŞMA VURGUSU: ‘‘EN BÜYÜK HEDİYE, HER HAFTA BURADA OLMANIZ’’
Genel
DİDİM’DE ATIK PİLLER GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR
Genel
KUŞADASI'NIN BULUŞMA NOKTASI ARYA TESİSLERİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN DSİ VE TMO’YA ELEŞTİRİ
Genel
ZABITA EKİPLERİNDEN KADINLAR DENİZİ’NDE SEZON ÖNCESİ İŞGALİYE DENETİMİ
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN GENÇLERE YENİ YAŞAM ALANI YURT KAFE HİZMETE AÇILIYOR
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI DR. ASU KAYA’DAN BAŞKAN HATİCE GENÇAY’A ZİYARET
Siyaset
CHP KUŞADASI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA ÖMER GÜNEL’İN YAPAY ZEKA DESTEKLİ KONUŞMASI DAMGA VURDU
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI ASU KAYA GEDİK’TEN ÖMER GüNEL’E GÜÇLÜ DESTEK MESAJI
Genel
DİDİM’DE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİŞEHİR’DE YAŞANACAK