Kategoriler

Aydın Paragraf

Devlet Konservatuvarı Kentle bütünleşiyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu, Nazilli’de Aşağı Yakacık İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. 

Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Birol Aydın’ın, Devlet Konservatuvarı bünyesindeki eğitim olanakları hakkında bilgi verdiği ziyarette, Müzik ve Bale Ortaokulu’nun farklı sınıflarından 16 öğrenci, enstrüman tanıtımı ve dinleti gerçekleştirdi.
 
Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, “Konservatuvarımızı tanıtma ve sanat yoluyla kentimizle bütünleştirme hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen nitelikli etkinliklerimiz, sistematik bir şekilde devam edecektir. Bu bağlamda, her iki okulun idareci ve öğrencilerine katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlik; Aşağı Yakacık İlköğretim Okulu Müdürü Erdem Solak ve Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Birol Aydın’ın, iki okul arasındaki bağların güçlendirilmesi ve bu tip etkinliklerin sıklaştırılması konusundaki temennileri ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI
Genel
DİDİM’DE EGE LEZZETLERİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN SÖZÜNÜ TUTTU: MENDERES PARK’TA VEGAN KAFE DÖNEMİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI
Genel
KUŞADASI CAFERLİ MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
DİDİM BELEDİYESİ EŞİTLİKÇİ, ÜRETKEN VE DOĞAYLA UYUMLU PROJELERİYLE FARKINDALIK YARATIYOR.
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN EKİPLERİ ÇALIŞIYOR PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Genel
DİDİM’DE BAYAT EKMEKLER CAN DOSTLARA UMUT OLUYOR
Genel
KUŞADASI’NDA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR
Genel
EFELER BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI VE KENT ESTETİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR