Kategoriler

Aydın Paragraf

Akdoğan: Yeni dönemde kadınlara ve gençlere ağırlık verdik

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, seçimler sonrası kadınlar ve gençlere yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade etti.

Başkan Akdoğan yaptığı açıklamada, “Seçimlerimiz sonrasında yeni dönemimizde kadınlara ve gençlere ağırlık verdik. Hem Meclisimizde, hem de komitelerimizde kadınların ve gençlerin sayısını arttırdık. Amacımız bu arkadaşlarımızı gelecek dönemlere hazırlamak. Odalar Birliğini tanıtmak için yeni arkadaşlarımızla TOBB’a ziyaret gerçekleştirdik. Bizler Odalar Birliği’ni çok iyi tanıyoruz, faydalarını, ne iş yaptığını çok biliyoruz. Ama bölgedeki temsilcisi ticaret odalarından, sanayi odalarından başlayıp, ticaret odaları, Odalar Borsalar Birliği ne iş yapar sorularına cevap olsun, camiamızı arkadaşlarımız da tanısın, görsün istedik" dedi.

Başkan Akdoğan, odaların seçim sürecinin Kasım ayında biteceğini belirterek, “Daha sonra da Genel Kurul sürecimiz başlayacak. Her zaman, her ortamda söylediğimiz gibi biz Rıfat başkanla beraberiz. Net olarak yanındayız” sözleriyle devam ettiği açıklamasında, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”