Kategoriler

Aydın Paragraf

Kuşadası'ndan Avrupa'ya işçi gönderildi

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Üyesi Mustafa Aytar’ın ortağı olduğu şirket tarafından, Kuşadası’ndan Avrupa’ya işçi gönderildi. 

Sözleşmeli olarak gönderilen işçiler ilk olarak Almanya’da 2021 yılında yapımına başlanan bir sigorta binasının yapımında, ardından Avrupa’nın en büyük hastanesinin inşaatında çalışmaya başladı. Projeler, diğer Avrupa ülkelerinde de devam edecek.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Üyesi Mustafa Aytar, Ortağı Murat Demir, Proje Sorumlusu Zümrüt Sakar ve İş Kurumu Kuşadası Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Gönençer Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 

KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Kuşadası Ticaret Odası üyesi firmanın bölgede gösterdiği bu başarıdan dolayı kendilerini kutlayarak, Kuşadası’na büyük bir gurur yaşattıklarını ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
AYESOB BAŞKANI KÜNKCÜ: “ESNAFIN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”