Kategoriler

Aydın Paragraf

Kuşadası Ticaret Odası’nda e-ticaret semineri yapıldı

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) ve İdeaSoft işbirliği ile, KUTO’da e-ticaret konulu seminer düzenlendi. 
    
Kuşadası Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik seminerleri kapsamında, İdeaSoft stratejik pazarlama uzmanı Deniz Betül Şahin tarafından verilen e-ticaret seminerinde, e-ticarette olması gereken tüm detaylar ele alındı, katılımcılar sorularına cevap buldu.  
  
E-ticaret hacmi, pazarı, gerekli alt yapısı, süreçleri, yazılımlar, ürün ve tedarikçiler ve tüketici analizleri gibi konularda bilgiler verilen seminerde, kendi sanal mağazalarını kurmak isteyen katılımcıların merak ettikleri konular aydınlatıldı.
  
İnteraktif olarak gerçekleşen seminerde, aynı zamanda Türkiye’de ve dünyada e-ticaret hakkında istatistiklerle ayrıntılı bilgi verildi ve teknolojinin gün geçtikçe insan hayatına entegre olduğu belirtilerek, e-ticaret girişimcisinin pazara doğru ürünü, doğru fiyatla sunduğu takdirde, e-ticaret sitesinin başarılı olmaması için bir neden olmadığı vurgulandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN DAYANIŞMA VURGUSU: ‘‘EN BÜYÜK HEDİYE, HER HAFTA BURADA OLMANIZ’’
Genel
DİDİM’DE ATIK PİLLER GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR
Genel
KUŞADASI'NIN BULUŞMA NOKTASI ARYA TESİSLERİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN DSİ VE TMO’YA ELEŞTİRİ
Genel
ZABITA EKİPLERİNDEN KADINLAR DENİZİ’NDE SEZON ÖNCESİ İŞGALİYE DENETİMİ
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN GENÇLERE YENİ YAŞAM ALANI YURT KAFE HİZMETE AÇILIYOR
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI DR. ASU KAYA’DAN BAŞKAN HATİCE GENÇAY’A ZİYARET
Siyaset
CHP KUŞADASI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA ÖMER GÜNEL’İN YAPAY ZEKA DESTEKLİ KONUŞMASI DAMGA VURDU
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI ASU KAYA GEDİK’TEN ÖMER GüNEL’E GÜÇLÜ DESTEK MESAJI
Genel
DİDİM’DE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİŞEHİR’DE YAŞANACAK