Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın Tekstil Park Fuar Aydın’da gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, hem öğrenmelerine katkı sağlayan hem de sosyal becerilerini geliştiren aktivitelerle buluşuyor. Aileleriyle birlikte etkinlik alanına gelen çocuklar, gün boyunca eğitici ve geliştirici etkinlikler ile bayram sevincini yaşıyor.

Fuar Aydın alanında kurulan etkinlik alanlarında çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sunan oyunlar ve atölyeler yer alıyor. Şenlik kapsamında çocuklar; interaktif spor etkinlikleri, beceri geliştiren oyun alanları, yaratıcı atölye çalışmaları ve sahne performansları ile buluşuyor. Etkinliklerde yer alan gösteriler ve aktiviteler, eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlıyor. Etkinlik alanında çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 24 ve 25 Nisan tarihlerinde de 12.00 ile 20.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak.

Etkinliklerden memnuniyet duyduklarını ifade eden aileler ve çocuklar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI
Genel
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
Genel
BOZDOĞAN’DA 23 NİSAN YAĞMURA RAĞMEN COŞKUYLA KUTLANDI
Genel
KUŞADASI’NDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ COŞKUYLA KUTLANDI
Genel
BÜLBÜL: “AİLELER İÇİN BİRDEN FAZLA ÇOCUĞA BAKABİLMEK İMKANSIZ”
Genel
DİDİM BELEDİYESİ TURİZM HAFTASI’NDA KÜLTÜR, LEZZET VE RİTMİ BULUŞTURDU
Genel
BAŞKAN GALİP ÖZEL’DEN 23 NİSAN MESAJI
Genel
BAŞKAN KÜNKCÜ’DEN KARPUZLU VE ÇİNE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ
Genel
MİNİK BAŞKANLAR 23 NİSAN’DA NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDE GÖREV BAŞINA GEÇTİ
Genel
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI