Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN KIVRAK, TOPÇAM MADRAN ZEYTİNYAĞI FABRİKASI'NDA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçenin ekonomisine önemli katkılar sağlayan Topçam Madran Zeytinyağı Fabrikası'nı ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesi'nde Çine Belediyesi’ne ait fabrikada incelemelerde bulunan Başkan Kıvrak, üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Kıvrak, onların görüş ve önerilerini dinledi. Çalışanların özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kıvrak, üretimin daha da geliştirilmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Ziyarette zeytin üreticileriyle de sohbet eden Başkan Kıvrak, bu yılki hasat sezonu hakkında bilgi aldı. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Başkan Kıvrak, belediye olarak üreticilere her zaman destek olacaklarını ifade etti.

“ÜRETİCİLERİMİZ, FABRİKAMIZDA UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET ALABİLİRLER”

"Üreticimizin yüzünü güldürmek için çalışıyoruz" diyen Başkan Kıvrak, sözlerine şöyle devam etti:

"Zeytin, ilçemizin en önemli tarım ürünleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle üreticilerimizin desteklenmesi bizim için büyük önem taşıyor. Topçam Madran Zeytinyağı Fabrikası, üreticilerimizin zeytinlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sağlıyor. Uygun fiyat politikamızla da üreticilerimize destek oluyoruz. Üreticilerimiz, uygun fiyata kaliteli hizmet alabilirler."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”