Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN ÖMER GÜNEL ‘KENT LOKANTASI’ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği hizmet ve projelerle her zaman hemşehrilerinin yanında olan Başkan Ömer Günel, Kuşadalılara uygun fiyata kaliteli yemek hizmeti vermek amacıyla açılacak olan Kent Lokantası’nda incelemelerde bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in her geçen gün derinleşen ekonomik kriz karşısında yeterli ve sağlıklı gıdaya ulaşmakta güçlük çeken hemşehrileri için yaşama geçireceği Kent Lokantası için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel, Kent Lokantası’nın açılacağı Türkmen Mahallesi Kaplan Sokak’ta bulunan yerde incelemelerde bulundu. ARYA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Turan’ın da katıldığı incelemede Başkan Ömer Günel, projenin detaylarıyla ilgili bilgi aldı.

Kuşadası’nın ilk Kent Lokantası’nın yakın zamanda açılacağını müjdeleyen Başkan Ömer Günel, “Kent Lokantamızda hemşehrilerimize bütçelerine uygun, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunacağız. Dayanışmanın ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Kent Lokantası şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ÖMER GÜNEL ‘KENT LOKANTASI’ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Genel
EFELER’DE ZABITA EKİPLERİNDEN MANAVLARDA SIKI DENETİM
Genel
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU NAZİLLİLİ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NİN EKİM AYI MECLİSİNE ‘SOSYAL BELEDİYECİLİK’ DAMGA VURDU
Siyaset
CHP’li Evrim Karakoz: İncir Üreticimiz Çare ve Çözüm Bekliyor
Kültür Sanat
EFELER’DE RİTMİN SESİ YÜKSELDİ
Genel
EFELER BELEDİYESİ MEZARLIKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Genel
KUŞADASI KARDEŞ ŞEHİRLER GENÇLİK TOPLANTISI BAŞLADI
Siyaset
CHP’li Bülbül: Alım fiyatı en az 50 TL olmalı
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN KENT ZARARLILARINA KARŞI MÜCADELESİ SÜRÜYOR