Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN YETİŞKİN ÇOCUKLARIN BAYRAM HEYECANINA ORTAK OLDU

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in "sosyal belediyecilik" vizyonuyla hayata geçirdiği Efeler Belediyesi Sosyal Yardım Ağı (EFESYA), bayram öncesi gönüllere dokunmaya devam ediyor. Şehrin her noktasında dayanışma köprüleri kuran Efeler Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın neşesini bu kez Kocagür Mahallesi’ndeki çocukların heyecanına ortak etti.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, Efeler Belediyesi’nin evde bakım hizmetleri ekipleri anlamlı bir mesai için Kocagür Mahallesi’ndeydi. EFESYA kapsamında yürütülen çalışmalarla mahalledeki çocukların bayram tıraşları belediyenin uzman ekipleri tarafından özenle yapıldı. Miniklerin neşesi renkli görüntülere sahne oldu.

MAHALLE MUHTARI VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı, "Bayram gelmeden belediyemizin sıcak elini mahallemizde hissettik. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Bu anlamlı hizmet için Efeler Belediye Başkanımız Anıl Yetişkin’e ve sahadaki tüm ekiplere mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle sakinleri de çocuklarının bu özel hazırlıkla mutlu edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN YETİŞKİN: "EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU"

Göreve geldiği günden bu yana toplumsal dayanışmaya ve çocukların refahına öncelik veren Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 

"Bayramlar, paylaşmanın ve bir arada olmanın en güzel vesilesidir. EFESYA ile sadece bir sosyal yardım ağı değil, kocaman bir aile olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz. Kocagür Mahallemizdeki yavrularımızın bayram heyecanına ortak olmak, onların yüzündeki o masum gülümsemeyi görmek bizim için en büyük mükafat. Efeler’de hiçbir çocuk kendini yalnız hissetmeyecek. Ekiplerimizle birlikte her mahallemize sevgiyle ulaşmaya, vatandaşlarımızın hayatına dokunmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimin şimdiden Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN KÜNKCÜ’DEN DMD HASTASI KUZEY İÇİN AYDIN ESNAFINA DESTEK ÇAĞRISI
Genel
MİNİKLERİN NEŞESİ ANNE BABA ÇOCUK MERKEZİ’NDE YÜKSELDİ
Genel
ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA DİGEM’DE RİTİM ÇALIŞMASI
Genel
CHP’Lİ BÜLBÜL: AYDIN’DA YALNIZ YAŞAYANLARIN SAYISI ARTIYOR
Genel
KUŞADASI’NDA UYGUNSUZ HAFRİYAT KAMYONLARINA CEZA
Genel
MESUDİYE’DE ÇAMURA SAPLANAN AMBULANSIN ARDINDAN YAPILAN YOL ÇALIŞMASI SORUŞTURMA KONUSU OLDU
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN: BÜYÜKŞEHİR HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK
Genel
ADALI KART 63 BİNE AŞKIN HEMŞERİSİNE İNDİRİMLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN: “DEMOKRATİK ORTAM BASKI ALTINDADIR”
Genel
ENGELLİLER HAFTASI’NDA DİDİM’DE GÜÇLÜ DAYANIŞMA