Kategoriler

Aydın Paragraf

DİDİM BELEDİYESİ ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMLERİNDE İŞ BİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Didim Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Yeşil Vatan Benim, Okulum Geleceğe ÇARE” projesi kapsamında çevre farkındalığını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Şubat ayının teması olan “Sürdürülebilirlik” doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikler, öğrencilerin çevre bilincini kalıcı şekilde kazanmalarına katkı sağlıyor.

EĞİTİM VE UYGULAMA BİR ARADA

Didim Belediyesi uzman personeli, Yenihisar Anadolu Lisesi öğrencilerine “İklim Değişikliği, Sürdürülebilir Yaşam Becerileri ve Sıfır Atık” konularında seminer verdi. Günlük hayatta uygulanabilecek sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları ve sıfır atık yaklaşımının önemi üzerinde duran seminer, öğrencilerde çevreye duyarlılık bilincinin güçlenmesini sağladı.

KIYI TEMİZLİĞİ İLE FARKINDALIK SAHADA DENEYİMLENDİ

Eğitimlerin ardından öğrenciler, Didim Belediyesi Amfi Tiyatro ve 2. Koy’da düzenlenen “Kıyı Temizliği” etkinliğine katılarak çevre sorumluluklarını uygulamalı olarak deneyimledi. Etkinlik, teorik bilgilerin sahada pekiştirilmesini sağladı ve gençlerin çevreye karşı duyarlılığını artırdı.

BAŞKAN HATİCE GENÇAY: “ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, yürütülen faaliyetlere ilişkin şunları söyledi: “Sıfır atık, sürdürülebilir yaşam ve çevre farkındalığı konularında yürüttüğümüz eğitim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Daha bilinçli ve sürdürülebilir bir gelecek için gençlerimizi çevre konusunda bilinçlendirmek öncelikli hedefimizdir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI
Genel
DİDİM’DE EGE LEZZETLERİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN SÖZÜNÜ TUTTU: MENDERES PARK’TA VEGAN KAFE DÖNEMİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI
Genel
KUŞADASI CAFERLİ MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
DİDİM BELEDİYESİ EŞİTLİKÇİ, ÜRETKEN VE DOĞAYLA UYUMLU PROJELERİYLE FARKINDALIK YARATIYOR.
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN EKİPLERİ ÇALIŞIYOR PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Genel
DİDİM’DE BAYAT EKMEKLER CAN DOSTLARA UMUT OLUYOR
Genel
KUŞADASI’NDA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR
Genel
EFELER BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI VE KENT ESTETİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR