Kategoriler

Aydın Paragraf

EFELER BELEDİYESİ EFAK EKİPLERİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla Efeler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (EFAK), Söke ilçesinde yaşanan olumsuzlukların ardından bölgeye hızla intikal edilerek ilk andan itibaren çalışmalara başladı.

Aydın’ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından, altyapı sorunları ve eksiklikleri nedeniyle birçok noktada su baskınları ve taşkınlar yaşandı. İlçe genelinde bazı yollarda çökmeler meydana gelirken, derelerin taşması sonucu cadde, sokak ve evler suyla doldu. 

Vatandaşların mağduriyetini azaltmak için yoğun çaba sarf eden EFAK üyeleri, sahada görev yapan ekiplere destek oldu. Su basan alanlarda tahliye çalışmaları gerçekleştirilirken, tıkanan rögar kapakları açılarak suyun kontrollü şekilde akışı sağlandı. Sahada yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşların günlük yaşamının normale dönmesi için koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
EFELER HALKI NEVZAT BİÇER NİKAH VE KONFERANS SALONU İÇİN TEK YÜREK OLDU
Asayiş
AYDIN’DA OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK TEDBIRLERİ ARTIRILDI
Genel
FEDERASYON BAŞKANI ŞEN’DEN KÜNKCÜ’YE TAM NOT: “İŞİNİN EHLİ, GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPIYOR”
Genel
DİDİM BELEDİYESİ’NDEN TURİZM HAFTASINDA KÜLTÜR, LEZZET VE RİTİM BULUŞMASI
Genel
KUŞADASI’NDA ÖĞRENCİLERE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ
Genel
EFELER BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI SONRASI NEVZAT BİÇER PARKI’NI PIRIL PIRIL YAPTI
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL, ORMAN FİDANLIĞINDA: “ADLİYE YAPILAMAZ, ANAYASA ÇİĞNENEMEZ”
Asayiş
GERMENCİK’TE 13 YIL 9 AY HAPİS CEZALI HÜKÜMLÜ YAKALANDI
Genel
AYDIN ÇILDIR HAVALİMANI ULUSLARARASI TİCARİ UÇUŞLARA HAZIRLANIYOR
Asayiş
GERMENCİK’TE 5 YIL HAPİS CEZALI HÜKÜMLÜ YAKALANDI