Kategoriler

Aydın Paragraf

EFELER'DE YAZ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR: VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YETİŞKİN'E TEŞEKKÜR

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in öncülüğünde sürdürülen çevre düzenleme ve hijyen çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde vatandaşların daha sağlıklı, temiz ve konforlu ortamlarda vakit geçirmesini hedefleyen Efeler Belediyesi, bu kapsamda park, bahçe ve yeşil alanlardakibakım faaliyetlerini sürdürüyor. 

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özellikle yaz mevsiminde çocukların ve ailelerin sıkça vakit geçirdiği açık alanlarda yürüttüğü çalışmalar, vatandaşlardan takdir topluyor. Görev ve sorumluluk alanlarında titizlikle çalışan ekipler, son olarak Girne, Kurtuluş, Zafer, Cumhuriyet, Efeler, Yedieylül, Orta ve Köprülü Veysipaşa mahallelerinde kapsamlı bir bakım çalışması yürüttü.

Söz konusu mahallelerdeki tüm parklarda uzayan çimler biçildi, oyun gruplarının bakım ve onarımları yapılarak daha güvenli hale getirildi. Aynı zamanda çevre temizliği ve estetik düzenlemelerle parklar, vatandaşların huzur içinde zaman geçirebileceği alanlara dönüştürüldü.

Vatandaşlar, özellikle çocuklarının güvenli oyun alanlarına sahip olmasından duydukları mutluluğu dile getirdi ve yaz sıcaklarında nefes alabilecekleri bu alanların bakımının düzenli olarak yapılmasından dolayı Başkan Anıl Yetişkin’eteşekkür etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”