Kategoriler

Aydın Paragraf

Efeler'den anne adaylarına doğuma hazırlık eğitimi

Efeler Belediyesi Kadın, Aile, Çocuk Psikososyal Destek Merkezleri'nde anne adaylarına ücretsiz olarak verilen 'Doğuma hazırlık eğitimleri' vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.  

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşları, kent sakinlerinin her alanda daha sağlıklı ve mutlu olmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye ait Kadın, Aile, Çocuk Psikososyal Destek merkezleri, bireylere psikolojik desteklerine devam ediyor. Merkezlerde, farklı alanlarda terapi ve danışmanlık hizmeti de sunuluyor. En çok talep gören eğitimler arasında anne adaylarına verilen doğuma hazırlık kursu yer alıyor. Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi'nde bulunan merkezde Psikolog Aslı İlayda Kök tarafından verilen eğitimlere, sadece anne adayları değil baba adayları da katılabiliyor. Tamamen ücretsiz şekilde sunulan hizmet kapsamında, teorinin yanında uygulamalı dersler de danışanlara aktarılıyor. Anne adayları, doğumdan önce ve doğum anında yapması gereken egzersizler hakkında bilgilendiriliyor. Doğum anı canlandırmaları ile adayların tecrübe kazanması sağlanıyor. Bunların yanında doğum öncesi, anı ve sonrasında uygulanması gerekenlere dair tüm bilgiler ebeveynlere eksiksiz şekilde anlatılıyor.

Efeler Belediyesi'nin Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi'nde bulunan Psikososyal Destek Merkezi'nden randevu almak isteyen ebeveynler Kadın, Aile, Çocuk Psikososyal Destek merkezlerini arayarak randevu alabiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR