Kategoriler

Aydın Paragraf

Efeler üretmeye devam ediyor

Efeler Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla tarımsal faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Işıklı Mahallesi'nde yer alan yaklaşık 10 dönümlük alana lahana ve karnabahar ekimi gerçekleştirdi. 

Tarlada özenle yetiştirildikten sonra hasat edilen ürünler, Efeler Belediyesi'ne ait Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nda işlenecek. Elde edilen lahana ve karnabaharlar, Efe Bakkallar ve efelerpazari.com adresli çevrimiçi satış mağazasından vatandaşların beğenisine sunulacak.

Ayrıca, lahana ve karnabaharların sürgünlerinden elde edilecek cibes otu da yine belediyenin fabrikasında işlenerek aynı satış kanallarında yer alacak.

Efeler Belediyesi’nin bu girişimi, hem yerel üretimi destekleyerek ekonomiye katkıda bulunuyor hem de vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşımını sağlamada önemli bir katkı sunuyor. Tarımsal faaliyetler, bölgedeki kadınların ekonomik bağımsızlıklarına da katkı sunarak, toplumsal kalkınmaya destek oluyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI
Genel
DİDİM’DE EGE LEZZETLERİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN SÖZÜNÜ TUTTU: MENDERES PARK’TA VEGAN KAFE DÖNEMİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI
Genel
KUŞADASI CAFERLİ MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
DİDİM BELEDİYESİ EŞİTLİKÇİ, ÜRETKEN VE DOĞAYLA UYUMLU PROJELERİYLE FARKINDALIK YARATIYOR.
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN EKİPLERİ ÇALIŞIYOR PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Genel
DİDİM’DE BAYAT EKMEKLER CAN DOSTLARA UMUT OLUYOR
Genel
KUŞADASI’NDA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR
Genel
EFELER BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI VE KENT ESTETİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR