Kategoriler

Aydın Paragraf

Kuşadalı çocuklar yeni parklarda mutlu

Kuşadası Belediyesi kentteki park ve yeşil alanların sayısını her geçen gün arttırırken bir yandan da mevcut parklardaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

Tüm mahallelere eşit ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışan Kuşadası Belediyesi, son olarak Çınarköy Mahallesi’nde bulunan çocuk parkındaki oyun gruplarını baştan aşağıya yenileyerek çocukların eğlence alanlarını temiz ve konforlu bir hale getirdi.
 
Kuşadası’nda 7’den 70’e her kesime kaliteli hizmet sunmak için kesintisiz çalışan Kuşadası Belediyesi, çocukların açık alanda keyifli vakit geçirebilmesi için parklardaki oyun alanlarını yenilemeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çınarköy Mahallesi Merkez Sokak’ta bulunan çocuk parkının oyun gruplarını baştan aşağı yeniledi. Ayrıca hava şartları ve uzun süreli kullanımdan kaynaklı sökülme ve tahribat oluşan zemindeki kauçuk yenisiyle değiştirilerek daha sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu. Oyun gruplarının değiştirilmesi ile çok mutlu olan Çınarköylü çocuklar parkta oynamanın tadını çıkarmaya başladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”
Genel
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ İKİÇEŞMELİK MAHALLE KONSEYİ TOPLANTISINA KATILDI
Genel
BOZDOĞAN’DA TEMİZLİK VE DÜZEN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Genel
ANNE-BABA-ÇOCUK MERKEZİ’NDE BAHAR ETKİNLİĞİ
Genel
DİDİM BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN İLE AGC EL ELE VERDİ: HAYAT KURTARAN CİHAZLAR HİZMETE GİRDİ
Genel
BAŞKAN ZENCİRCİ’DEN ECZANE TEKNİSYENLERİNE ANLAMLI JEST
Genel
KUŞADALI ÇOCUKLAR BESLENME ÇANTASI DESTEĞİ İLE OKULA MUTLU BAŞLIYOR