Kategoriler

Aydın Paragraf

LONDRA TURİZM FUARI'NDA ETKİLİ KUŞADASI TANITIMI

Türkiye'nin turizm başkenti Kuşadası, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan World

Travel Market'te (WTM London) yerini aldı. Kuşadası Belediyesi öncülüğünde turizm acenteleri ile iş birliği içerisinde açılan Kuşadası standı ziyaretçi akınına uğradı. WTM London'a katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, fuara olan ilginin 2025 yılına dair umutları artırdığını söyledi. 

Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen önemli turizm fuarlarına katılarak kentin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımını yapan Kuşadası Belediyesi, İngiltere’nin başkenti Londra'da düzenlenen World Travel Market'a katıldı. Dünyada ve Kuşadası için büyük önem taşıyan İngiliz pazarında etkin olan acente temsilcileri, turizm profesyonelleri ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği WTM London'da yer alan Kuşadası standını iki gün boyunca binlerce kişi ziyaret etti. 

Fuara katılarak uluslararası turizm sektörünün baş aktörleri ile bir araya gelen Başkan Ömer Günel, turizm tanıtım faaliyetlerinin büyük önem taşıdığını belirterek "Kentimize gelen turist sayısında her yıl ortalama yüzde 40 artış yaşıyoruz. İngiliz pazarı da Kuşadası için en önemli pazarların başında geliyor. Bu nedenle turizm acentelerimizle iş birliği içerisinde WTM London'a katılım sağladık. Fuara ve Kuşadası standımıza olan ilgiden çok memnunuz. Bu ilgi 2025 yılına dair umutlarımızı tazeledi ve artırdı" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN KÜNKCÜ’DEN DMD HASTASI KUZEY İÇİN AYDIN ESNAFINA DESTEK ÇAĞRISI
Genel
MİNİKLERİN NEŞESİ ANNE BABA ÇOCUK MERKEZİ’NDE YÜKSELDİ
Genel
ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA DİGEM’DE RİTİM ÇALIŞMASI
Genel
CHP’Lİ BÜLBÜL: AYDIN’DA YALNIZ YAŞAYANLARIN SAYISI ARTIYOR
Genel
KUŞADASI’NDA UYGUNSUZ HAFRİYAT KAMYONLARINA CEZA
Genel
MESUDİYE’DE ÇAMURA SAPLANAN AMBULANSIN ARDINDAN YAPILAN YOL ÇALIŞMASI SORUŞTURMA KONUSU OLDU
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN: BÜYÜKŞEHİR HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK
Genel
ADALI KART 63 BİNE AŞKIN HEMŞERİSİNE İNDİRİMLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN: “DEMOKRATİK ORTAM BASKI ALTINDADIR”
Genel
ENGELLİLER HAFTASI’NDA DİDİM’DE GÜÇLÜ DAYANIŞMA