Kategoriler

Aydın Paragraf

Nazilli Belediyesi 'Nazkart'ı tanıttı

Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay yararlanmasını sağlayan Nazkart, Nazillililerle buluşmaya devam ediyor.

Nazilli Belediyesi; belediyeye ait su dolum noktalarında vatandaşların daha kolay ve hijyenik şekilde işlem yapabilmesi için Nazkart’ı hayata geçirdi.

Vatandaşlar; içme suyu dolum noktalarında kullanılacak Nazkart’ı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Su Matik biriminden temin edebilecek. Nazkart kullanım alanlarının genişletilerek belediyenin diğer hizmet noktalarında da kullanılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Öncelikle Nazkart’ın tüm Nazilli’ye hayırlı olmasını diliyorum. İlk olarak su dolum noktalarımızda kullanımına başlanan Nazkart’ın belediyemize ait otopark, restoran, park ve kafelerde de geçerli olması için gerekli çalışmalar yapılıyor. En kısa zamanda daha kapsamlı bir hale getirerek daha fazla hemşehrimize kartlarımızı ulaştıracağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
EFELER HALKI NEVZAT BİÇER NİKAH VE KONFERANS SALONU İÇİN TEK YÜREK OLDU
Asayiş
AYDIN’DA OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK TEDBIRLERİ ARTIRILDI
Genel
FEDERASYON BAŞKANI ŞEN’DEN KÜNKCÜ’YE TAM NOT: “İŞİNİN EHLİ, GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPIYOR”
Genel
DİDİM BELEDİYESİ’NDEN TURİZM HAFTASINDA KÜLTÜR, LEZZET VE RİTİM BULUŞMASI
Genel
KUŞADASI’NDA ÖĞRENCİLERE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ
Genel
EFELER BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI SONRASI NEVZAT BİÇER PARKI’NI PIRIL PIRIL YAPTI
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL, ORMAN FİDANLIĞINDA: “ADLİYE YAPILAMAZ, ANAYASA ÇİĞNENEMEZ”
Asayiş
GERMENCİK’TE 13 YIL 9 AY HAPİS CEZALI HÜKÜMLÜ YAKALANDI
Genel
AYDIN ÇILDIR HAVALİMANI ULUSLARARASI TİCARİ UÇUŞLARA HAZIRLANIYOR
Asayiş
GERMENCİK’TE 5 YIL HAPİS CEZALI HÜKÜMLÜ YAKALANDI