Kategoriler

Aydın Paragraf

SÖMESTR TATİLİ COŞKUSU DİGEM’DE BAŞLIYOR

Okulların tatile girmesi ile birlikte çocukların daha keyif bir tatil geçirebilmeleri için, Didim Belediyesi tarafından etkinlik programı hazırlandı. 

Etkinlikler kapsamında 17 Ocak Cumartesi günü DİGEM’desaat 13.30’da Bubble Show, 15.00’te ise Didim Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından “Benim Güzel Pabuçlarım” oyunu sahnelenecek. 18 Ocak Pazar günü ise saat 13.30’da Animasyon Show, 15.00’te Tiyatro Topluluğu tarafından yeniden “Benim Güzel Pabuçlarım” oyunu izleyicilerle buluşacak.

BAŞKAN HATİCE GENÇAY, ETKİNLİĞE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ DAVETLİDİR

Etkinliğe tüm öğrencileri davet eden Başkan Hatice Gençay, “Çocuklarımızın tatil dönemini hem eğlenerek hem de sanatla iç içe geçirmelerini istiyoruz. Sömestr tatiline güzel bir başlangıç yapmaları için tüm çocuklarımızı ve ailelerini etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”