Kategoriler

Aydın Paragraf

AK Kadınlar'dan can dostlara yardım

AK Parti Aydın Kadın Kolları Üyeleri “Bir Kap Su Bir Kap Mama” kampanyasını başlatarak hayvanlarına su ve mama yardımı yaptı.

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Meşrutiyet Mahallesindeki İsmet Sezgin parkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sahipsiz, sessiz can dostlarımız sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması, toplumsal duyarlılığı arttırmak ve dikkat çekmek amacıyla kampanyayı başlattık” dedi.
“YARATILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ”
'Yaratılanı sev yardandan ötürü' düsturuyla vatandaşların yaşamını sürdürmesi gerektiğini vurgulayan Göğde, can dostlara değer verilmesi gerektiğini söyledi.
Sahipsiz hayvanların insanların yardımına ihtiyaç duyduğunu belirten Göğde; “Seslerinin duyuramayan sahipsiz hayvanlar, yaz mevsimi ile beraber gelen sıcak havanın getirmiş olduğu yemek, barınak ve su bulma gibi zorluklarla mücadele etmektedirler. Özellikle pandemi ile beraber gelen kısıtlamalarda ve mevsimin de etkisiyle sıcaktan çok fazla etkilenen can dostlarımız ya bitkin düşüyor veya yaşamlarını kaybediyorlar. “Bir Kap Su, Bir Kap Mama” kampanyasına biz de AK Kadınlar olarak destek oluyoruz." ifadelerini kullandı.
Göğde, sözlerine “Haydi sen de sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su, bir kap mama bırak!” çağrısıyla son verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”