Kategoriler

Aydın Paragraf

ARMUTLULULAR İSTEDİ BAŞKAN ATAY YAPTI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Armutlu Mahallesi sakinlerinin yol yapım talebini geri çevirmedi.

Armutlu Mahallesi Fırınbaşı Mevkii’nde ikamet eden vatandaşlar, Başkan Atay’dan yıllardır toprak olan yollarının parke taşı döşenmesini talep etti. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fırınbaşı Mevkii’ndeki yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki yolu parke taşı döşedi.

MAHALLELİDEN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

Kış aylarında yağışla birlikte oluşan çamurdan, yaz aylarında ise yoğun tozdan yıllardır mağdur olduklarını dile getiren mahalleli, Başkan Atay sayesinde mağduriyetlerinin giderildiğini ifade ederek şöyle konuştu:

Mutlu Öztürk: Yaklaşık 3 yıldır burada yaşıyorum. Yollarımız topraktı, toz içindeydi. Sağ olsun Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yollarımızı yaptı. Hem çalışanlara hem de Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederim. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz, hizmetlerinin devamını diliyoruz.

“ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YOLLARIMIZ TOZ VE ÇAMUR İÇİNDEYDİ”

Osman Bilir: Doğma Büyüme Armutlu Mahallesi’ndenim. Çocukluğumdan beri bu mevki toz ve çamur içindeydi. Efeler Belediyesi ekipleri yollarımıza parke taşı döşedi. Yollarımız çok güzel ve temiz oldu. Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederim.

Mehmet Mutlu: Yıllardır bu mahallede oturmaktayım. Önceden yollarımız çamur içindeydi. Yaz aylarında da tozdan kapılarımızı açamaz haldeydik. Efeler Belediye Başkanımız sağ olsun yollarımızı yaptı. Kendisinden Allah razı olsun.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”