Kategoriler

Aydın Paragraf

Aydın jandarması çocukları sevindirmeye devam ediyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında il genelinde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Jandarmanın kuruluşunun 180’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Efeler ilçesne bağlı Baltaköy Çaltı Mahallesi’nde program düzenleyen Aydın İl Jandarma Komutanlığı, çocukları sevindirdi. "Sevgimiz Gücümüzdür" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Çaltı İlköğretim Okulu'nda Jandarma Teşkilatını tanıtmak ve mahremiyet eğitimi için öğrenci ve veliler ile bir araya gelen Kadın Çocuk Kısım Amirliği görevlileri tarafından velilere, çocuklarda mahremiyet eğitimi konulu meteryalleri üzerinden eğitim verildi.
Asayiş motosiklet timlerinin öğretici bilgileri ile öğrenciler aydınlatıldı. Jandarmaya ait bomba arama köpeği Cadı ile yangın tespit etme köpeği Eksen tarafından gösteriler düzenlendi. Her iki köpeği okşayan ve seven öğrenciler daha sonra jandarma trafiğe ait motosikletlere tek tek binerek keyifli dakikalar yaşadı. 
Uçurtma şenliğinde Jandarma Teşkilatının 180. yıl kuruluş logolu uçurtmalar uçuruldu. Uçurtmalar ile Jandarma Çocuk Dergisi, boya kitapları, kitap ayraçları ve balon öğrencilere hediye edildi. Sevinçleri görülmeye değer olan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşarken; kendilerine bu güzel günü yaşatan Aydın jandarmasına da teşekkür etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”