Kategoriler

Aydın Paragraf

Aydınlı öğrenciler ‘Genç Ofis’ ile hayatlarına yön verecek

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aydın Gençlik Merkezi, ortaöğretim öğrencilerine daha yakın olmak için ilk “Genç Ofis”ini kuruyor.
    
Aydın’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ortaöğretim ve yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin eğitsel, sosyal, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve de desteklenmesi amacıyla Efeler Emel Uşaklı Anadolu Lisesi içerisinde “Genç Ofis” kurulabilmesi için protokol imzalandı.

Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleşen protokol törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş katıldı.

Protokol töreninde konuşan Vali Köşger, kurulacak Genç Ofis’in Aydın’a ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerken; İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş ise ikinci Genç Ofis’in Zübeyde Hanım İlkokulu’nda kısa sürede faaliyete geçirileceğini müjdeledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR