Kategoriler

Aydın Paragraf

Başkan Atay: Hayal edin gerçekleştirelim

Efeler’i marka kent yapma yolunda projelerini tek tek hayata geçiren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; bu kez Efeler halkının, yaşadıkları kentte söz sahibi olmalarını sağlıyor.

“Hayal edin, gerçekleştirelim” diyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, muhtarlıklara, belediye hizmet binasına, Efe Bakkal’a ve Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’ne proje kutuları yerleştirdi. Halkın söz sahibi olduğu, toplumcu ve halkçı yerel yönetim anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği proje kutularına, vatandaşların istedikleri her konuda gerçekleşmesini istedikleri hayallerini yazabileceklerini ifade eden Başkan Atay, şöyle konuştu:

“Efeler hepimizin, gelin birlikte yönetelim. Kentimize, mahallemize dair kurduğumuz hayallerden, ortak geleceğimize yönelik yol haritalarını birlikte hazırlamak için sizleri, hayallerinizi paylaşmaya davet ediyoruz. Hayallerinizi, projelerinizi bizimle paylaşarak, Efeler’i marka kent yapma yolundaki çabalarımıza katkı sunabilirsiniz.”

‘’BİR EFELER HAYAL ET’’

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Fatih Mahalle Muhtarlığı önünde, Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen programda, proje kurularının tanıtımını gerçekleştirdi. Başkan Atay, “Kendimizi, hayallerimizi, doğduğumuz, yaşadığımız, doyduğumuz kentlerle birlikte tanımlarız. Ailemiz ya da kendimiz için kurduğumuz hayallerimizde, hep nerde ve nasıl yaşamak istiyorum sorusunu kendimize yöneltir; hem kendimiz için, hem de gelecek nesillerimiz için yaşanabilir kentleri düşleriz. Yaşanabilir kentler nasıl olmalıdır? Bu sorunun cevabını birlikte aradığımız, hayaller kurduğumuz geçmişimiz ve geleceğimiz arasında yolculuk olarak tanımlıyoruz. Kentimize, mahallemize dair kurduğumuz hayallerden, ortak geleceğimize yönelik yol haritalarını birlikte hazırlamak için sizleri davet ediyoruz.” diye konuştu.

BİLGİSAYAR VE TABLET ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR

“Gelecek kuşakların bugünkü çevre varlıklarından mahrum bırakılmaksızın; Çevre Koruma, Atık Yönetimi, Enerji Yönetimi, Yeşil Alan Yönetiminin yürütülmesi ve kent sağlığının korunmasında etkin rol oynayan önerilerin geliştirilmesi büyük önem taşımaktadır.” diyen Atay, sıfır atık projesinin 2’nci etabını yürüttüklerine de değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sıfır Atık Projemiz kapsamında; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılım sağlayacağı; şiir, kompozisyon ve resim yarışmaları düzenliyoruz. Çocuklarımızın da eğitimlerine destek olmak amacıyla 50 adet bilgisayar ve tablet dağıtacağız. Bugün tanıtımını yaparak uygulamaya koyduğumuz ‘Hayallerimdeki Efeler’ için; düşündüğünüz, hayal ettiğiniz ve çevre ile ilgili fikirlerinizi bizimle paylaşmak üzere; Efe Bakkallarımıza, Milli Aydın Bankamıza ve muhtarlıklarımıza proje kutularımızı yerleştirdik. Efelerimizle ilgili hayallerinizi, bu kutulara atarak bizlerle paylaşmanızı istiyoruz.”

Yorumlar

Haluk Payza 5 Yıl Önce

Hayalimizi yaziyoeuz ama sevgili editör yayınlamıyor.

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI
Genel
DİDİM’DE EGE LEZZETLERİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN SÖZÜNÜ TUTTU: MENDERES PARK’TA VEGAN KAFE DÖNEMİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI
Genel
KUŞADASI CAFERLİ MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
DİDİM BELEDİYESİ EŞİTLİKÇİ, ÜRETKEN VE DOĞAYLA UYUMLU PROJELERİYLE FARKINDALIK YARATIYOR.
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN EKİPLERİ ÇALIŞIYOR PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Genel
DİDİM’DE BAYAT EKMEKLER CAN DOSTLARA UMUT OLUYOR
Genel
KUŞADASI’NDA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR
Genel
EFELER BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI VE KENT ESTETİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR