Kategoriler

Aydın Paragraf

Başkan Atay, sabah kahvesini Mimar Sinan’da içti

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Başkanla Sabah Kahvesi” projesi kapsamında bu hafta Mimar Sinan Mahallesi Öncü Sitesi’ndeki vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarında site ziyaretleri, ev ziyaretleri yapıp vatandaşların sorunlarını ve şikâyetlerini dinleyip çözüm üreteceğinin sözünü vermişti. Başkan Atay, “Başkanla Sabah Kahvesi” projesi kapsamında geçen hafta Girne Mahallesi Ceylan Kent Sitesi ziyaretinden sonra bu hafta da Mimar Sinan Mahallesi Öncü Sitesi’ni ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.

Öncü Sitesi sakinleriyle kahve içen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “ Sizlerin istek ve şikâyetlerinizi dinlemeye geldik. Bizlerin eksik kaldığı, eleştirmeniz gereken konularda olabilir, övgüyü de hak etmiş olabiliriz. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi söz vermiştim. Efeler’i Marka Kent yapmak için sizlerde birlikte yöneteceğiz. Sizin fikirleriniz bizim için çok önemli.” sözlerini ifade etti.
Yapacağı projeler hakkında bilgi veren Başkan Atay, “ Aydın’ın en büyük ilçesi olan Efeler ilçemizin birçok zenginliği var. Tralleis gibi bir değerimiz var. Bu zamana kadar Tralleis gibi bir değerimizin gün yüzüne çıkmamış olması çok içimi acıtıyor. Biz Efeler Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Tralleis’i Efeler halkına kazandırmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin en bereketli topraklarına sahip kentlerinden biri olan Efeler ilçemizde doğal tarım ürünlerinin yetiştirilmesi ve Türkiye çapında pazarının oluşturulması için hazırlıklarımız devam ediyor. Doğal ürünler üreterek sağlıklı beslenmemizi sağlayacağız.  Üretilen ürünlerimizi tanıtabileceğimiz, satabileceğimiz satış ofisleri kuracağız. Ege’nin en büyük Otizm Merkezi’ni inşa ediyoruz. Engelli ve Yaşlı konuk evlerinin temelini de Eylül ayında atıyoruz. Eşi vefat eden, eşi engelli olan, çalışıp ev geçindirmek zorunda kalan kadınlarımızın çocuklarını emanet edebileceği ücretsiz olarak faydalanabileceği kreş yapacağız. Kentimizde en önemli ve en büyük sorun jeotermaller. Kontrolsüz yapılan jeotermal tesisler havamıza, toprağımıza ve suyumuza zarar veriyor. Türkiye’nin en bereketli topraklarına sahip olan Efeler kentimize hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Siz benim arkamda durduğunuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok.” dedi.
Gerçekleşen ziyaret esnasında site sakinleri Başkan Atay’a istek ve şikâyetlerini bildirdi. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu ve Efeler Belediyesi birim müdürleri eşlik etti.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”