Kategoriler

Aydın Paragraf

Bir çağrı da CHP Milletvekillerinden

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti Milletvekillerine çağrıda bulunduğu Volkswagen yatırımlarının Aydın'a getirilmesi çağrısının ardından, bir çağrı da CHP Aydın Milletvekillerinden geldi. CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, "Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın bu hafta içerisinde parti ayrımı yapmaksızın Aydın’ın tüm milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanıyla bir araya gelmesini ve  bu konu üzerinde hızlı  bir çalışma yapmasını istiyoruz” dedi.  
Volkswagen'in, Türkiye'de kurmayı planladığı otomobil fabrikasının Aydın'da açılmasına yönelik bir çağrı da CHP Aydın milletvekillerinden geldi.
CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız yaptıkları ortak çağrıda “Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın bu hafta içerisinde parti ayrımı yapmaksızın Aydın’ın tüm milletvekilleri ve  Büyükşehir Belediye Başkanıyla  bir araya gelmesini ve  bu konu üzerinde hızlı  bir çalışma yapmasını istiyoruz” dedi. 
Aydın’ın menfaatine olacak tüm özel sektör ya da kamu yatırımı konusunda her zaman katkıda bulunmayı görev kabul ettiklerini belirten CHP milletvekilleri yaptıkları ortak çağrıda şöyle deniliyor: 
“Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın’a sanayi yatırımı için açık çek vererek yatırımcıları kentimize davet ederken, ilimizin iktidar milletvekillerine düşen görev bahane üretmek değil, bu çağrıya destek olarak yatırımı Aydın’a kazandırmaktır. Söz konusu yatırımın Türkiye’ye yapılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meslek örgütleriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği basına yansımıştır. AK Parti Aydın milletvekilinin ise bu yatırımın Bulgaristan’a yapılacağına yönelik bir açıklaması olmuştur. Bu açıklamayı yapan milletvekili, sırf Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısına karşı çıkmak için başka bir ülkenin yatırımdan sorumlu bakanı gibi konuşmaktadır. Ancak her milletvekilinin görevi gibi bu milletvekilimizin asli görevi de kendi ülkesine ve iline bu yatırımı kazandırmak için bütün imkanlarını zorlayarak sonuna kadar mücadele etmektir. Bunun yanı sıra Türkiye’de yapılabilecek bir yatırımı Bulgaristan’a kaptırmak büyük ayıptır. Hükümetin görevi yatırımcıları ülkemize çekmektir. Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nın bu hafta içerisinde parti ayrımı yapmaksızın Aydın’ın tüm milletvekilleri ve  Büyükşehir Belediye Başkanıyla  bir araya gelmesini ve bu konu üzerinde hızlı  bir çalışma yapmasını istiyoruz”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR