Kategoriler

Aydın Paragraf

Büyükşehir Belediyesi'den Aydın'a iki yeri kreş

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunacağı ve ailelerin de güvenle çocuklarını emanet edebileceği kreşlerde sona geliniyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla projeler geliştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaratıcı fikirlerle yetişmesini sağlamak, özgüvenlerini yükseltmek ve eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. 
Bu kapsamda çocuklara spor, sanat ve eğitim desteğine devam eden Büyükşehir Belediyesi, okulöncesi eğitim için açacağı kreşler hazır hale getiriliyor. Kreşler Efeler ilçesinde Adnan Menderes ve Girne mahallelerinde yapılıyor.

Ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek
Uzman kadrolarla hizmet verecek olan kreşlerin aileler için önemi oldukça büyük. Özellikle gün boyu çocuğuyla vakit geçiren ebeveynlerin, günlük işlerine zaman ayırmakta zorluk çekmesi ya da çalışabilmek için çocuğunu emanet edecek güvenli bir yer bulamaması gibi sorunlara bu kreşler ile cevap verecek. 
Çocuklar için teknik her detay düşünüldü
Her detayı çocukların güvenliği dikkate alınarak projelendirilen kreşlerin inşaatında, petrol türevi olan malzemeler kullanılmadı. İzolasyonda kullanılan malzemelerin yanı sıra kablolar ve borular da yanmayan malzemelerden seçilerek güvenlik standardı üst seviyeye çekildi. Normal bir daireye göre pencere sayıları ve boyutları daha fazla ve geniş tutularak sınıfların daha fazla ışık alması sağlandı. Tüm detaylarında çocukların gözetildiği modern kreşler, geleceğimiz olan çocuklara uzman personel ile kaliteli hizmet verecek. 
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kreşlerin Aydınlılara şimdiden hayırlı olmasını diledi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”
Genel
BAŞKAN VEKİLİ DEMİRTAŞ’TAN DAVUTLAR JEOTERMAL VE HİZMET ÇALIŞMALARINA YAKIN TAKİP
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN SAHİL BANDINDA YOĞUN MESAİ
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜK YOLUNU YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI PLAJLARINDA SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI
Genel
BAKAN ERSOY: “AYDIN’IN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ DAHA GÖRÜNÜR KILACAĞIZ”
Asayiş
ZİYNET EŞYASI HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI, 850 BİN TL DEĞERİNDE EŞYA ELE GEÇİRİLDİ
Asayiş
GERMENCIK’TE YOL KONTROLÜNDE 19 DÜZENSIZ GÖÇMEN YAKALANDI, ORGANIZATÖR TUTUKLANDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN KÜNKÇÜ’DEN NAZİLLİ’DE GÜÇ GÖSTERİSİ: “MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM”