Kategoriler

Aydın Paragraf

Büyükşehir Belediyesi Koçarlı'da maske, eldiven ve dezenfektan dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirleri durmaksızın sürdürüyor. Aydın'ın 17 ilçesinde maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kepenklerini açan Koçarlı esnafını da unutmadı.

Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’da yeniden açılan dükkânların dezenfeksiyonunu hafta sonu boyunca yaptı. 1 Haziran Pazartesi günü itibarıyla kepenklerini açan lokanta, aperatif salonu, kahvehane gibi mekânların sahiplerini de unutmayan Büyükşehir Belediyesi maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımı yaptı. 
Hem kendilerinin hem de diğer vatandaşların sağlığını korumak için gerekli olan hijyen malzemelerini alan Koçarlı esnafı, kendilerine unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”