Kategoriler

Aydın Paragraf

Efeler’de tehlikeye geçit yok

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sokak aralarında tehlike arz eden ağaçları budamaya devam ediyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatı ile budama çalışmalarını başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Efeler İlçesi’nde ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip, sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için budama işlemlerine devam ediyor.

İlçe genelinde sokak ve kaldırımlarda bulunan ağaçların mevsimlik budamalarına devam eden Efeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mart ayına kadar devam edecek olan budama çalışmalarında, öncelikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlara verdiklerini Meşrutiyet Mahallesi’nde periyodik çalışmalarını gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, sezon bitimine kadar tüm mahallelerde budama hizmeti vereceğini ifade etti.

Başkan Atay, “Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde yoğun mesai harcıyor, sadece Park Bahçeler Müdürlüğümüz değil, bütün birimlerimiz Efeler İlçemizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için ortaklaşa çalışmalar yapıyor. Çalışma arkadaşlarımızın, Efeler ilçemizi ’Marka Kent’ yapmak için birlik beraberlik içerisinde çalışması bizi oldukça mutlu ediyor.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Genel
EFELER BELEDİYESİ YOL KONFORU VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Siyaset
CHP’Lİ SOLAKOĞLU BOZDOĞAN’DA ÜRETİCİLERLE BULUŞTU: “TARIM SAHADAN YÖNETİLMELİ”