Kategoriler

Aydın Paragraf

Elazığlı 15 ailenin daha yüzü güldü

Kuşadası Belediyesi tarafından Elazığ'da meydana gelen depremin ardından başlatılan yardım kampanyası kapsamında 15 aileye daha ihtiyaç malzemesi gönderildi. Yardım malzemelerine kavuşan depremzedeler Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkürlerini iletti.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden sonra Kuşadası'nda, Belediye Başkanı Ömer Günel'in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında 15 aileye daha ihtiyaç malzemesi gitti. Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Hüsnü Yalçın’ın deprem bölgesinde yaptığı temaslar sırasında tespit ettiği 15 aileye ulaştırılan yardım paketlerinin içerisinde kışlık giysi, elektrikli ısıtıcı, ayakkabı, atkı ve bebek bakım ürünleri gibi temel ihtiyaç malzemeleri yer alıyor. Daha önce Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet binası önünde 2553 vatandaştan toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi Elazığ Merkeze bağlı Mollakendi Beldesi’nde bulunan depremzedelere iletilmişti.

“DEPREM BÖLGESİYLE TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, deprem bölgesinde bulunan 15 aileye daha yardım göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Deprem bölgesiyle temaslarımız sürüyor. Bu kapsamda 15 aileye daha yardım gönderdik. İlerleyen günlerde ihtiyaç olması halinde yeniden seferber olmaya hazırız. Kampanyamıza destek sunan tüm Kuşadalılara yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
AYESOB BAŞKANI KÜNKCÜ: “ESNAFIN HİZMETKÂRI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI
Genel
SÖKE, KÜNKCÜ’YÜ BAĞRINA BASTI “HİZMET DEVAM EDECEK”
Genel
GELİR DEĞİL EMEK: 1 MAYIS’TA GERMENCİK BELEDİYESİ’NİN İŞLETMELERİ KAPALI
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN: “HERKES KANUNİ SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİNDEN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİSİ KORUNACAK MI”
Genel
EFELER’İN YARDIM AĞI BAŞKAN ANIL YETİŞKİN İLE HANELERE KONUK OLUYOR
Genel
KUŞADASI EVCİL HAYVAN BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDE KENE İÇİN ERKEN ÇÖZÜM HAMLESİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “EMEKÇİNİN, ALIN TERİNİN, DAYANIŞMANIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”