Kategoriler

Aydın Paragraf

Meşrutiyet Mahallesi yolları YENİLENİYOR

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmaları sona eren Meşrutiyet Mahallesi’nde yol, kaldırım bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Efeler genelinde yoğun çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde yeni yol yapımı ile ihtiyaç duyulan bölgelerde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye personeli, Meşrutiyet Mahallesi’nde yol ve kaldırım bakım-onarım işlemleri için kolları sıvadı. Ekipler, yola döşenecek yeni kilit parke taşları için iş makineleri ile eski taşları söküm işlemi gerçekleştirdi. Çevreye verilen rahatsızlığı en aza indirmek adına özenle çalışan ekipler, sökülen taşları titizlikle toplayıp vatandaşların olası mağduriyetlerinin de önüne geçti. Çalışmaların ardından sokağın yepyeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

Gerçekleştirilen çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, yolların ve kaldırımların oldukça eskidiğine dikkat çekerek mevcut yolların yenilenmesine ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle belediyenin çalışmasının çok yerinde bir hizmet olduğunu belirttiler.

Kent genelinde çalışmalarına hızla devam eden Efeler Belediyesi’nin altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN GENCAY AÇIKLADI: DİDİM’DE AMFİ TİYATRO ÖNÜNDEKİ YEŞİL ALAN İÇİN SATIŞ KARARI GERİ ÇEKİLDİ
Genel
KUŞADASI’NDA YAKLAŞAN TURİZM SEZONU ÖNCESİ İŞ BİRLİĞİ MESAJI
Siyaset
CHP’Lİ EVRİM KARAKOZ: “AKP’NİN ORTAKLAR-SELÇUK YOLUNU TAMAMLAMAYA NİYETİ YOK”
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN NAZİLLİ BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK ETTİ
Spor
TYF YELKEN LİGİ IQ FOIL 3. AYAK YILDIZLAR KUPASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Spor
TENİS KULÜBÜ’NDE ULUSAL EGEMENLİK KUPASI HEYECANI YAŞANIYOR
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN’LE EFELER’DE BAHAR TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞE DÖNÜŞTÜ
Genel
DİDİM BELEDİYE BAŞKANI GENÇAY “TOPLUMCU BELEDİYECİLİK BİR ÜTOPYA DEĞİLDİR”
Genel
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİNLERCE FİDEYİ KUYUCAK, KÖŞK’TE, KARACASU VE KOÇARLI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTURDU
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI