Kategoriler

Aydın Paragraf

Nazilli protokolünden yeni yıl ziyaretleri

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni yılın ilk dakikalarında görevi başındaki güvenlik güçleri ve hastaları ziyaret etti.
    Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yılın son gününde Anadolu Gençlik Derneği'ni Mekke'nin Fethi programına katıldı. Ardından Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ile Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve hastane çalışanlarını ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özcan, hastalara acil şifalar dileyerek yeni yıllarını kutladı.
    Hastane ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hürriyet Polis Karakolu'na giden Kaymakam Arısoy ve Başkan Özcan, güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.
Yeni yılda da ilçenin güvenliğinin sağlanması için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerine teşekkür eden Özcan, yılın son gününde hep birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
2020 yılının tüm dünyaya refah, huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Özcan; "Yeni yılı yeni umutlar  ve yeni heyecanlarla karşılıyoruz. Bugün huzurevimizi, hastanede tedavi gören hastalarımızı ve güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Onlarla bir arada olmak bizim için mutluluk vericiydi. Tüm hemşehrime iyi yıllar diliyorum" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KÖY ENSTİTÜLERİ MİRASI KUŞADASI’NDA GÜÇLÜ MESAJLARLA ANILDI
Genel
BÜLBÜL’DEN TOM BARRACK TEPKİSİ: “EGEMENLİK SARAYIN DEĞİL, MİLLETİNDİR”
Genel
ARAPAPIŞTI KANYONU’NDA YENİ SEZON BAŞLIYOR
Genel
NAZİLLİ’DE PLANLI BELEDİYECİLİKLE YOLLAR ARTIK DELİK DEŞİK OLMAYACAK
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN DAVUTLAR MAHALLESİ’NE KESİNTİSİZ HİZMET
Genel
ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
BOZDOĞAN BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİYE YOL HAMLESİ
Genel
EFELER BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KENT DAHA TEMİZ VE DÜZENLİ HALE GELİYOR
Genel
BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ GÜNE ZABITA PERSONELİNİ ZİYARET EDEREK BAŞLADI
Genel
NAZİLLİ’DE SAHNE MİNİK OYUNCULARIN OLDU