Kategoriler

Aydın Paragraf

Tütüncüler Mahalle Muhtarından TEŞEKKÜR

İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Bozdoğan'ın Tütüncüler Mahallesi’nde içme suyu hizmetlerine devam etti.

Yapılan çalışmalar kapsamında artan içme suyu talebini karşılamak için çalışan ASKİ ekipleri, mahalleye ek olarak 50 tonluk yeni bir içme suyu deposu daha yaptı. Ayrıca yeni bir sondaj çalışması daha yapılarak mahallenin su kapasitesi arttırıldı. 
 
Mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tütüncüler Muhtarı Güven Özsoy, “Büyükşehir’in gayretleriyle su sorunu yaşamıyoruz. Yeni depo yapıldı ve var olanların bakımları yapıldı; iki adet yeni sondajımız kazıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hizmette hiçbir sıkıntımız yok. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Genel
GERMENCİK’İN KADER PROJESİ AGROPORT GERMENCİK’TE İLK KAZMA VURULDU
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ GIDA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NDEN ARİFE GÜNÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ
Genel
AYDIN’DA SPOR SALONU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE HIZLI MÜDAHALE
Genel
EFELER’DE KURBAN KESİM NOKTALARI BELİRLENDİ
Siyaset
AYDIN’DA CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA
Genel
ASKİ’DEN SÖKE’YE İLERİ BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ
Genel
DİDİM BELEDİYESİ MAYIS AYINDA YELKEN HEYECANINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK