Kategoriler

Aydın Paragraf

Koçarlı Çam Fıstığı Yerel Ürünler Festivali tarihleri belli oldu

Koçarlı Belediyesi Geleneksel Çam Fıstığı ve Yerel Ürünler festival tarihi belli oldu 5-6-7 Haziran da 3 gün boyunca İlçeye ait ekonomik değerleri olan ürünlerin Türkiye çapında tanıtımı yapılacak.
Koçarlı Belediyesi Şubat ayı meclisinde karara bağlanan çam fıstığı ve yerel ürünler festivali sürpriz sanatçıların sahne alacağı bir festival olacak. Aydın ili başta olmak üzere birçok ilden vatandaşın katılımı ile gerçekleşecek olan festivalde, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi ve vatandaşların hoşça vakit geçirmesi planlanıyor.
Festival ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Çamfıstığı Festivalimiz için ayrı bir çalışma yapıyoruz. İçeriğinde önemli değişiklikler yaptığımız festivalimizde sadece çamfıstığı değil Koçarlımız için her biri altın değerinde olan diğer yerel ürünlerimiz de tanıtılacak. Kültürüyle, tarihiyle ve tüm tarım ürünleriyle Koçarlı'yı tanıtan ve temsil eden bütüncül bir etkinlik ortaya çıkacak. 5-6-7 Haziran 2020 tarihlerinde Koçarlı Çamfıstığı ve Yerel Ürünler Festivalimize tüm halkımız davetlidir." dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
Genel
BAŞKAN VEKİLİ TAHSİN DEMİRTAŞ’TAN BALIKÇI ESNAFINA ZİYARET
Genel
BOZDOĞAN BELEDİYESİ’NDEN GÜNEY MAHALLESİ’NDE HUMMALI ÇALIŞMA
Genel
EFELER’DE PARKLAR YENİLENİYOR
Genel
KUŞADASI BELEDİYESİ 410 AĞACI KESİLMEKTEN KURTARDI
Genel
EFELER BELEDİYE BAŞKANI YETİŞKİN, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Genel
KUŞADASI BELEDİYE MECLİSİ’NDEN KENT İLE İLGİLİ ÖNEMLİ KARARLAR
Genel
BAŞKAN YETİŞKİN’LE EFELER’DE DAYANIŞMA RÜZGÂRI: "KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEK"
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL: “VATANDAŞ GEÇİNEMİYOR, ERKEN SEÇİM İSTİYOR”
Genel
KUŞADASI’NDA HAYIRSEVERLER İLE ÇOCUKLAR ARASINDAKİ KÖPRÜ: ADA KIYAFET EVİ