Kategoriler

Aydın Paragraf

BAŞKAN KAYA: İNCİRLİOVA BELEDİYESİ

İncirliova Belediye Meclisi Denetim Komisyonu tarafından yapılan denetimde; İncirliova Belediyesi’nin 2024 yılına ilişkin iş ve işlemlerinde, suç unsuru oluşturacak ve kanuna aykırı hiçbir olumsuzluğa rastlanılmadı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya çoğunluğu Cumhuriyet Halk Partili (CHP) üyelerden oluşan denetim komisyonunun incelemesinden sorunsuz geçti.

İncirliova Belediye Meclisi Denetim Komisyonu 2024 yılına ilişkin denetim raporunu hazırladı. Rapor İncirliova Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı 1. oturumunda okundu. 2024 yılı içerisinde yapılan harcamalara ilişkin incelemeleri içeren raporda herhangi bir usulsüzlüğe rastlanılmadığı belirtildi. Üçü CHP’li beş komisyon üyesi tarafından tüm mali tablolar incelenerek hazırlanan rapora göre; İncirliova Belediyesi’nin 2024 yılı içerisindeki tüm mali iş ve işlemleri, kanunlara ve usullere uygun olarak gerçekleşirken, herhangi bir kamu zararının da oluşmadığı tespit edildi. Göreve geldiği günden bugüne belediye meclisi çoğunluğu olmaksızın görev yapan Başkan Kaya, bundan önceki tüm denetimlerden olduğu gibi bu denetimden de tertemiz geçti. 

“İNCİRLİOVA BELEDİYESİ EMİN ELLERDE”

Denetim komisyonca hazırlanan rapora ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “İncirliova Belediyesi’nin emin ellerde olduğu denetim komisyonunun yaptığı incelemeler ve hazırlamış olduğu rapor ile bir kez daha görülmüştür. Üstelik bu komisyonun bir özelliği var. Bu komisyonun çoğunluğu diğer partide ve ben göreve geldiğimden beri altı yıldır bu komisyon çoğunluğu hiçbir zaman bizde olmadı. Bu durum da bizim için gurur kaynağıdır, çoğunluğu karşı partide olan bir komisyon tarafından denetlendik ve yine bir denetimden daha tertemiz geçtik. Bir yandan ilçemiz için hizmet üretirken öte yandan yaptığımız mali iş ve işlemlerde kanunlara ve usullere uyarak, kamu zararı oluşmasının da önüne geçtik. Her zaman belirttiğimiz gibi dürüstlüğümüz en büyük sermayemiz. Şimdiye kadar girdiğimiz her denetimden olduğu gibi bu denetimden de alnımızın akı ile tertemiz çıktık.” dedi. 

HİZMET, TASARRUF VE ŞEFFAFLIK 

Açıklamalarında hizmet, tasarruf ve şeffaf belediyeciliği bir bütün halinde uyguladıklarını ifade eden Başkan Kaya, “Bizim için hesap verebilir, şeffaf belediyecilik ilkesi bir söylem değil, her zaman eylem olmuştur. Bir yandan hizmet üretirken bir yandan da tasarrufu elden bırakmıyoruz. Şeffaf belediyecilik ile de harcadığımız her kuruşun hesabını vatandaşlarımıza veriyoruz. Bugüne kadar uyguladığımız tasarruf politikalarından taviz vermeden hizmetlerimize devam ederken, doğru harcamalar ile vatandaşlarımızın bize emaneti olan belediye bütçemize de sahip çıkıyoruz. Belediyemizi bu anlayış ile yönetmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN DAYANIŞMA VURGUSU: ‘‘EN BÜYÜK HEDİYE, HER HAFTA BURADA OLMANIZ’’
Genel
DİDİM’DE ATIK PİLLER GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR
Genel
KUŞADASI'NIN BULUŞMA NOKTASI ARYA TESİSLERİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN DSİ VE TMO’YA ELEŞTİRİ
Genel
ZABITA EKİPLERİNDEN KADINLAR DENİZİ’NDE SEZON ÖNCESİ İŞGALİYE DENETİMİ
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN GENÇLERE YENİ YAŞAM ALANI YURT KAFE HİZMETE AÇILIYOR
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI DR. ASU KAYA’DAN BAŞKAN HATİCE GENÇAY’A ZİYARET
Siyaset
CHP KUŞADASI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA ÖMER GÜNEL’İN YAPAY ZEKA DESTEKLİ KONUŞMASI DAMGA VURDU
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI ASU KAYA GEDİK’TEN ÖMER GüNEL’E GÜÇLÜ DESTEK MESAJI
Genel
DİDİM’DE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİŞEHİR’DE YAŞANACAK