Kategoriler

Aydın Paragraf

CHP’li Bülbül’den AK Parti’li Erim’e sert yanıt

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP’li Bekir Kuvvet Erim’in Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı asılsız iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. 

Bülbül, iktidar milletvekillerinin CHP’li belediyeler hakkında asılsın iddialarla belediyeleri yıpratmaya çalıştığını belirterek “Unutmasınlar ki güneş balçıkla sıvanmaz. AKP’nin siyaset tarzı ‘çamur at izi kalsın’ üzerine şekillenmiş. CHP’li belediyeler ise sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmektedir. O nedenle bu ahlaksız siyaset bize değil anca kendilerine zarar verir” dedi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde 25 bin kişi çalıştığı ve bazı çalışanların maaş kartının alındığı yönündeki iddialara tek tek yanıt veren Bülbül, “Belediyemizde yaklaşık 4 bin kişi çalıyor ve tüm çalışanlar kayıtlı ve maaşlıdır. Sayın Erim’in iddiasına göre bir hesap yaparsak, belediyede 2 bin kişi aktif olarak çalışıyor olmalı. Bir milyondan fazla kişinin yaşadığı Aydın’da 2 bin kişiyle hizmet vermek nasıl bir mantıktır? Sayın Erim hem belediyecilikten bir haber hem de hesaplarında TUİK’i örnek alıyor anlaşılan. Bankamatik çalışanlar olduğuna yönelik iftira konusunda kendi AKP’li Belediyelere baksınlar. Emekliliğine 2 yıl kalmış olan çalışanların maaş kartları alındığı ve ekonomik haklarının gasp edildiği açıkça iftiradır. Emeğe saygı konusunda CHP’li belediyelerin AKP’lilerden öğrenecekleri hiçbir şey yoktur. Bu da açıklanan asgari ücretten bellidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Ali Selçuki 5 Yıl Önce

Aydının CHPli tek vekili.

Daha Fazla Haber
Genel
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN DAYANIŞMA VURGUSU: ‘‘EN BÜYÜK HEDİYE, HER HAFTA BURADA OLMANIZ’’
Genel
DİDİM’DE ATIK PİLLER GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILIYOR
Genel
KUŞADASI'NIN BULUŞMA NOKTASI ARYA TESİSLERİ
Siyaset
CHP’Lİ BÜLBÜL’DEN DSİ VE TMO’YA ELEŞTİRİ
Genel
ZABITA EKİPLERİNDEN KADINLAR DENİZİ’NDE SEZON ÖNCESİ İŞGALİYE DENETİMİ
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN GENÇLERE YENİ YAŞAM ALANI YURT KAFE HİZMETE AÇILIYOR
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI DR. ASU KAYA’DAN BAŞKAN HATİCE GENÇAY’A ZİYARET
Siyaset
CHP KUŞADASI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA ÖMER GÜNEL’İN YAPAY ZEKA DESTEKLİ KONUŞMASI DAMGA VURDU
Siyaset
CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI ASU KAYA GEDİK’TEN ÖMER GüNEL’E GÜÇLÜ DESTEK MESAJI
Genel
DİDİM’DE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİŞEHİR’DE YAŞANACAK