Kategoriler

Aydın Paragraf

Aydın’ın Sultanları Bolu’ya set vermedi: 3-0

“Aydın’ın Sultanları”, misli.com Sultanlar Ligi maçında evinde Bolu Belediyespor’u ağırladı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada fırtına gibi esen Aydın’ın Sultanları rakibine set vermeden maçı 3-0’lık net bir skorla kazandı.

Üstün bir oyun ortaya koyarak maça hızlı başlayan “Aydın’ın Sultanları”, ilk iki seti 25-14 önde kapattı. Üçüncü sette de sahaya etkili oyununu yansıtan Sultanlar, üst üste aldığı sayılar ile rakibini oyundan düşürdü bu seti 25-16 kazandı. 

“Aydın’ın Sultanları” maç sonunda galibiyet pozunu maç boyunca kendilerini destekleyen genç seyircilerle verdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise başarılı bir oyun ile maçı kazanan oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
KUŞADASI’NDA CAN DOSTLARINA DEV DESTEK: 3 TON MAMA BAĞIŞI
Genel
DİDİM’DE EGE LEZZETLERİ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Genel
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN SÖZÜNÜ TUTTU: MENDERES PARK’TA VEGAN KAFE DÖNEMİ YOĞUN İLGİYLE BAŞLADI
Genel
KUŞADASI CAFERLİ MAHALLESİ YENİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTU
Genel
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASKİ’DEN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Genel
DİDİM BELEDİYESİ EŞİTLİKÇİ, ÜRETKEN VE DOĞAYLA UYUMLU PROJELERİYLE FARKINDALIK YARATIYOR.
Genel
EFELER BELEDİYESİ’NİN EKİPLERİ ÇALIŞIYOR PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
Genel
DİDİM’DE BAYAT EKMEKLER CAN DOSTLARA UMUT OLUYOR
Genel
KUŞADASI’NDA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR
Genel
EFELER BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI VE KENT ESTETİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR