Muğla’da meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi. Menteşe’deki kazada Yemişendere eski muhtarı 49 yaşındaki Hakan Kara traktörü ile uçuruma yuvarlanması sonucu ölürken, Yatağan’da ise tırın otomobili biçmesi sonucu bir kişi öldü.
Menteşe Yılanlı Yaylası Elkin Yaylasında 48 NP 518 plakalı traktörü ile orman emvali taşıyan 49 yaşındaki Hakan Kara, traktörünü kaydırması sonucu dereye yuvarlandı. Kazada eski Yemişendere Mahallesi muhtarı Hakan Kara olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kazalar ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yalpan ihbarlar sonrası kaza yerlerine 112 Acil Yardım ambulansları, jandarma, polis trafik ekipleri ve Yatağan ile Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Gültekin Lök olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Gültekin Lök'ün yakınları sinir krizleri geçirdi.
Kazada araçta sıkışan Salih Çamlı ve Muhittin Lök yaralı olarak 112 ekipleri tarafından önce Yatağan Devlet Hastanesine, ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındılar.

