Başak Koleji Sultanlar’ı ağırladı

Aydın Başak Koleji voleybol Sultanlar Liginde Aydın’ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nı ağırladı.

Başak Koleji Sultanlar’ı ağırladı

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik sonrasında Aydın’ın Sultanları Başak Koleji voleybol takımı ile gösteri maçı yaptı. Başak Kolejindeki etkinliği Başantrenör Alper Hamurcu, teknik ekip ve sporcular katıldı. Öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili soruları hem Türkçe hem de İngilizce olarak sporculara yönetti. Başantrenör Hamurcu ve sporcular da gelen soruları yanıtladı. Takımın başarıları ve genel voleybol branşı üzerine soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen konferans sonunda, Başak Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Ferdi Karakaş, kulüp adına Hamurcu’ya çiçek takdim etti.

Konferans sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Karakaş, “Aydın Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Aydınımızın gururu. Geçen yıl kurulmasına rağmen ülkemizi Avrupa kupalarında final oynayarak çok büyük bir başarıyla temsil ettiler. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyoruz. Davetimize katıldılar, çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden de isteğim onları maçlarında yalnız bırakmamanız, büyük coşku ve tezahüratlarla desteklemenizdir” dedi.

Konferansın tamamlanması sonrasında Aydın’ın Sultanları ile okul voleybol takımı gösteri maçı yapmak için spor salonuna geçti. Dolu tribünler önünde yapılan gösteri maçı renkli görüntülere sahne oldu. Profesyonel voleybolcularla maç yapmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, maç sonrasında ise sultanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sporcular, kendileriyle fotoğraf çektiren öğrencilerin imza isteğini de kırmadı.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 15:56
YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158