Başkan Zencirci’den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Başkan Zencirci’den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Germencik Belediyesi tarafından Germencik ve Ortaklar Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği dolu dolu geçti. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci’nin de katıldığı çocuk şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler düzenleyen Germencik Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Germencik Belediyesi’nin ilçe merkezindeki ve Ortaklar Mahallesi’ndeki Kültür Sanat ve Spor Merkezinde devam eden etkinliklerde minikler keyifli bir gün geçirdi. Kültür sanat ve spor merkezinde öğrendiklerini ailelerine sergileyen miniklerin gösterisi büyük takdir topladı. 23 Nisan’a özel yaş pastanın da kesildiği etkinlikler, ikramlarla devam etti. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte çocuklar, doyasıya eğlendi.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU PAHA BİÇİLMEZ”

Germencik ve Ortaklar Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerinde düzenlenen etkinliklere katılan Belediye Başkanı Burak Zencirci, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna bugün de devam ederek, çocuklarımızla birlikte Germencik ve Ortaklar Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerimizde bayramımızı doyasıya yaşadık. Yüzlerindeki mutluluk yoğun çalışma programımız sebebiyle oluşan tüm yorgunluğumuzu aldı. İyi ki varsınız çocuklar.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158