Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) üreticiler için dev bir yatırımı daha hayata geçiriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yeni projeleriyle; Koçarlı, Söke ve Kuyucak ilçelerinde yapılacak olan sulama tesisleriyle üreticiler nefes alacak.
İlçelerdeki üreticilerin üretim olanaklarını artırmak için 15 Nisan’da yapılacak olan ihaleyle Koçarlı’nın Esentepe Mahallesi’deki Esentepe Göleti’nden 26 bin 936 metre sulama şebekesiyle su alma kollektörleri ve terfi merkezi yapılacak. Ayrıca, Söke’nin Aslanyaylası Mahallesi’ndeki Aslanyaylası Göleti’nden 12 bin 592 metre sulama şebekesi ile su alma kollektörleri, Kuyucak’ın Belenova Mahallesi’nde bulunan Belenova-Küçükova Göleti’nden ise 12 bin 759 metre sulama şebekesi ile sulama kollektörleri yapılacak.
Toplamda 52 bin 287 metre tarımsal sulama şebekesinin Aydın’a kazandırılacağı yatırımlarla 6 bin 500 dönüm arazinin sulanması sağlanacak. Çerçioğlu, yatırımların Aydınlı üreticilere şimdiden hayırlı olmasını diledi.
ÇERÇİOĞLU’NDAN ÜRETİCİLERE BÜYÜK MÜJDE

YORUM EKLE
1
KUŞADASI’NDA ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 109’UNCU...
2
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’İN VİZYON PROJELERİ KUŞADASI’NIN...
3
BAŞKAN ATAY EĞRİKAVAK’TA DEMOKRASİ ŞÖLENİ...
4
Başkan Ömer Günel’e coşkulu destek
5
Başkan Ömer Günel Şehit Aileleri ve Gazilerle...
6
Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını...
7
Yetişkin'in içtenliği gençlerin gönlünü...
8
BAŞKAN ÖMER GÜNEL'DEN ÇINARKÖY'E YÖRÜK...
9
İncirliova Başkan Gökmen sesleri ile inledi.
10
EFELER’İN DÖRT BİR YANINDA HALK “BAŞKAN MEHMET...
SIRADAKİ HABER