Aydın’ın Efeler ilçesinde kaydedilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Ziraat Bankası’nın önünde onlarca vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal mesafenin korunmadığı dikkat çekerken vatandaşların birçoğunda koruyucu maske ve eldiven olmadığı görüldü.
Ortaya çıkan görüntüler, uzmanların bütün uyarılarına rağmen koronavirüsün yayılımının ne kadar kolay olduğunu, vatandaşların yapılan tüm uyarılara rağmen kendisini korumadığını gözler önüne serdi.
Bu görüntüler Aydın'dan
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra tüm dünyaya yayılan koronavirüsle ilgili alınan tedbirler vatandaş tarafından uygulanmıyor. Aydın’da banka kuyruğunda çekilen görüntüler, virüsün yayılımının ne kadar kolay olduğunu gözler önüne serdi.
YORUM EKLE
YORUMLAR
1
Vali Köşger, Toplum içindeki hareketlerinizi minimuma...
2
Ege’de İzmir’den sonra en çok vaka Denizlide
3
Şehiriçi şoförleri otizme dikkat çekti
4
Ödemeler başladı kuyruklar oluştu
5
Petkim, tıbbi malzeme ve ambalaj hammaddelerinin...
6
Başkan Günel hemşerilerine sahip çıktı
7
Koronadan ölenlerin il il listesi
8
GEKA'dan 6 milyonluk destek
9
Kuşadası Belediyesi engellileri unutmadı
10
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğu’ndan...
SIRADAKİ HABER


Vatandaş ne yapacağını bilemiyor.Çaresiz.şaşırmış durumda.kilonun ciddiyetini hala kavrayamadi.bilemiyor.sonumuz hicde aydınlık görünmüyor.