Sağlık Bakanı Fahettin Koca az önce twitter'den açıkladı, bugün 9 vatandaşımız korona virüs nedeni ile yaşamını yitirdi.
Bakan Koca, her gün olduğu gibi bugün de resmi Twitter hesabından korona virüs ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Koca Twitter'den şu bilgileri verdi:
Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. BUGÜN 9 YENİ VEFAT, 289 YENİ TANI VAR. Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar.
BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.256 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.
Bugüne kadar 20 bin 345 test yapıldı

YORUM EKLE
1
Bankaların Çalışma Saatleri Değişti
2
Kamu çalışanları için yeni genelge
3
Atatürk ödedi deyip ücret talep etmediler
4
360 tona ‘Yağmur Suyu' hasat edildi
5
Kuşadası periyodik olarak dezenfekte ediliyor
6
65 yaş üstü vatandaşa su desteği
7
Yağışlı hava etkili olacak
8
Adalet Bakanı açıklama yaptı
9
Sosyal mesafe Almanya'da soneç verdi
10
Kılıçdaroğlu'ndan 13 maddelik çağrı
SIRADAKİ HABER