Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu söz verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu söz verdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Turistik Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde Aydın’daki Millet İttifakı bileşeni olan CHP ve İYİ Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle belediye başkanlarını ağırladı. İftar yemeğinde konuşan Başkan Çerçioğlu, “Aydın halkına seçimlerde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğime söz veriyorum” dedi.

“ARKAMIZDA SİZ OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ”

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasının ardından davetlilere hitap eden Çerçioğlu, “11 ayın sultanı Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını, bereket getirmesini, ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum. Efeler Belediye Başkanımız, ‘Büyükşehir varsa çare vardır’ dedi. Ben de şunu ekliyorum: Nazilli, Efeler, Didim, Yenipazar, Söke, İncirliova, Sultanhisar, Kuşadası, Germencik belediye başkanlarımız olduğu sürece Büyükşehir’in sırtı yere gelmez. Aydın halkına da seçimlerde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğime çok değerli basın mensuplarının huzurunda söz veriyorum. Seçimlerde Aydın halkına verdiğimiz sözlerin hep bu zamana kadar arkasında olduk. Bundan sonra da hep beraber arkasında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçilmesiyle birlikte müzik dinletisi ve sema gösterisi davetlilerden tam not aldı. Düzenlenen iftar yemeğine, CHP İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP’li ve İYİ Parti’li ilçe başkanlarıyla Çine ve Kuşadası belediye başkanları dışındaki Millet İttifakı’nın ilçe belediye başkanları tam kadro katıldı.

YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158