banner223
banner222

Efeler Belediyesi etkinlikleri iptal etti

Efeler Belediyesi etkinlikleri iptal etti

Korona virüsü nedeni ile ülke genelinde olduğu gibi Aydın Efeler Belediyesi'de önceden planlanmış tüm etkinliklerini iptal etti.
Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Efeler Belediye Başkanı M.Fatih Atay, “Efeler Belediyesi olarak ülke genelinde korona virüsü salgınıyla mücadele için alınan tedbirler kapsamında bütün sosyal etkinliklerimize geçici bir süre ara verilmiştir. Dünyada ve ülkemizde kaygı verici boyutlara ulaşan salgın hastalıkla mücadelede yerel yönetimlere de büyük görev düşmektedir.
Bu kapsamda Efeler Belediyesi birimleri, çevre temizliği ve toplum sağlığını sağlamak için her türlü hizmeti gerçekleştirmektedir. Sağlık İşleri ve Temizlik işleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerimiz, Efeler ’in 83 mahallesinde gece-gündüz özveriyle çalışmaktadır. Toplu taşıma araçlarımızı, ortak kullanım alanlarını, kahvehaneleri, ibadethaneleri ve iş yerlerini bakteri oluşturabilecek çöp konteynerlerini dezenfekte işlemlerimiz rutin olarak devam etmektedir. Efeler’de yaşayan vatandaşlarımızdan gerekli özeni göstermelerini diler, gönüllerini ferah tutmalarını temenni edip sağlıklı günler dileriz.”
dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 12:51
YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158