banner223
banner222

Her yere başvurdum sadece Başkan Atay sesimi duydu

Her yere başvurdum sadece Başkan Atay sesimi duydu

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bedensel engelli Hakan Ünal’ın talebini yerine getirdi; Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünal’ın yıkılmak üzere olan evinde tadilat çalışmasına başladı.

Dereköy Mahallesi’nde ikamet eden bedensel engelli Hakan Ünal, yıkılmak üzere olan evinde can güvenliğinin olmadığını belirterek, “Evimin çatısı çökmek üzereydi. Çok fazla kuruma bu konuda başvuruda bulundum fakat geri dönüş olmadı. Sadece Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay sesimi duydu” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçede yaşayan engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Başkan Atay, Dereköy Mahallesi’nde ikamet eden bedensel engelli Hakan Ünal’ın yıkılmak üzere olan evi için yaptığı talebi yerine getirerek, evin hızlıca onarılması için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi.  Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, Dereköy Mahallesi’ndeki Ünal’ın evi için tadilat çalışmalarına başladı.

“EVİMİN ÇATISI ÇÖKMEK ÜZEREYDİ”

Bedensel engelli olduğu için akülü sandalyesiyle eve girip çıkarken bile çok zorlandığını ifade eden Hakan Ünal, şöyle konuştu:

“Dereköy Mahallesi’nde oturuyorum. Evimin çatısının çökme tehlikesi vardı, engelli olduğum için kendim eve girip çıkamıyordum. Çok fazla kuruma başvuru yaptık fakat geri dönüş yapılmadı. Efeler Belediyesi’ne talepte bulunduk sadece sayın başkanımız Mehmet Fatih Atay sesimizi duydu, yardımcı oldu. Belediye ekipleri gelip onarıma başladılar. Başta sayın başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

MUHTAR İLHAN’DAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hakan Ünal’ın evindeki çalışmalarını ziyaret edip kolaylıklar dileyen Dereköy Mahalle Muhtarı Ali İlhan ise şunları söyledi:

“Mahalle sakinlerimizden kardeşimiz Hakan Ünal’ın evinin tadilatı yapılmaktadır. Vatandaşımızın evinin çökme ihtimali vardı ve dolayısıyla burada yaşayanların hayatı tehlikedeydi. Evin tadilatı için Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’dan ricada bulunduk. Kendileri sağ olsunlar bizi kırmadılar. Tadilat onarım işi için hemen ekipler geldi ve burada çalışma gerçekleştirmeye başladılar. Sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 21:45
YORUM EKLE
liste
SIRADAKİ HABER

banner158